Holdtræning i Performance Gym PT

Holdtræning i Performance Gym PT er et alternativ til traditionel 1-til-1 personlig træning.

Du får den høje kvalitet, Performance Gym er kendt for, men på små, lukkede hold, hvor fokus som altid er på kvalitetstræning sammensat, så det passer dine behov.

Til forskel fra den traditionelle personlige træning, er holdtræning en mere social begivenhed, hvor der er et godt sammenhold blandt deltagerne.

Personlig træning – på hold

Til forskel fra holdtræning i det lokale fitnesscenter, bliver al holdtræning i Performance Gym PT tilpasset dig, dit niveau og dine eventuelle skader eller begrænsninger. Samtidig sørger vi for at tilpasse din kost, så du opnår dine mål.

Det betyder, at du får alt det gode fra personlig træning i form af individuel træning og kost, men på et hold sammen med ligesindede.

Fordi du ikke er alene om det, opstår der samtidig en fælles forpligtelse, som hjælper dig med at hænge i, når det bliver hårdt.

Plads til alle

I Performance Gym PT er der plads til alle uanset træningsniveau, ambitionsniveau og målsætning. Derfor tilpasser vi træningen til dig, så du vil aldrig opleve, at du ikke kan være med.

Samtidig lukker vi centret for andre, når du træner på hold i Performance Gym PT. Det sikrer maksimalt fokus fra både deltagere og trænere og giver samtidig en mere tryg og personlig oplevelse.

Pris og betaling

Prisen for at deltage på et hold hos Performance Gym PT afhænger af det enkelte hold.

Du kan altid betale i rater, hvis du ønsker det.

Se vores hold her

Ring allerede i dag...

ELLER KONTAKT OS PÅ E-MAIL
TILMELD NYHEDSBREV

Kontakt

Skriv til os for et uforpligtende møde!