Personlig træner med øje for det hele menneske

Emilie Frederiksen er en dedikeret og erfaren fysioterapeut og personlig træner med en passion for at hjælpe sine klienter med at opnå deres sundheds- og træningsmål. Hendes positive og optimistiske tilgang til livet afspejles i hendes arbejde, hvor hun altid er motiveret for at hjælpe andre med at forbedre deres livsstil og trivsel.

Emilie er kendt for at være disciplineret og ansvarsfuld, og hun lægger stor vægt på at skræddersy træningsprogrammer og behandlingsplaner, der er tilpasset hver enkelt klients behov og mål. Hun har en omfattende viden om kroppens anatomi og fysiologi og er dygtig til at identificere og behandle muskuloskeletale problemer

Personlig træning og fysioterapi

Uanset om Emilie arbejder med en person, der ønsker at tabe sig, forbedre kondition eller genoptræne efter en skade, er Emilie altid engageret og dedikeret til at hjælpe sine klienter med at opnå deres mål på en sund og bæredygtig måde. Hendes entusiasme og professionalisme gør hende til en yderst anderkendt træner i branchen, og hun er kendt for at have en loyal kundebase af tilfredse og resultatorienterede klienter.

CV

  • Emilie Frederiksen, 26 år
  • Fysioterapeut og personlig træner i Performance Gym Aarhus

LÆNGERE UDDANNELSER og CERTIFICERINGER

  • Fysioterapeut fra VIA University College i Aarhus (2023)
  • Precision Nutrition Coach – Level 1 (2023)

Kontakt os for en uforpligtende og gratis konsultation!

Realiser dine mål og drømme med professionel vejledning fra Performance Gym Aarhus.

Vi skræddersyr alt efter dine individuelle behov.

Udfyld kontaktformularen nedenfor eller ring til os, hvis du ønsker at få mere at vide om dine muligheder eller har spørgsmål til vores forløb med enten en personlig træner eller fysioterapeut.

Vi ser frem til at høre fra dig!