Erfaren træner med speciale i vægttab

Jeg hedder Cecilie, jeg er personlig træner, og jeg er specialist i livsomlægninger.

Jeg har ofte forløb med klienter, som ønsker et varigt vægttab – en erfaring, jeg selv har gjort på egen krop. Derfor ved jeg, hvad det vil sige at stå i dine sko. Jeg ved, at kernen i et godt vægttab er en brændende motivation, som skal findes og fremelskes. Er motivationen helt på plads, kommer kost, træning og motivation til at gå uendeligt meget lettere.

Jeg kommer til at engagere mig i dig, og vi kommer til at arbejde med både indstilling og indtag på vejen mod dit vægttab. Lykken er ikke en flad mave – lykken er en krop, du elsker. Ja, du bliver gladere, hvis du gør noget ved de ting, der gør dig ked af det, men du skal også acceptere og elske den måde, du ser ud på. Når vi er færdige med et forløb, er du et godt sted – og forhåbentlig på sikker grund. Det forankrer nemlig dine forandringer. 

Når jeg ikke er personlig træner, bruger jeg tiden på VIA, hvor jeg er ved at uddanne mig som fysioterapeut. Det passer mig godt, for jeg er fagnørd til fingerspidserne. Du vil også opleve, at min tilgang og mine tiltag altid har rodfæste i fagkundskaben – og jeg vil altid forsøge at formidle videnskaben bag, så du forstår fremgangsmåden.

Positivitet og personligt engagement i dit program

Jeg er et glad og positivt menneske, og det gennemsyrer min tilgang til træning. Vi starter altid et forløb ud med en god snak om dig, dine udfordringer og dine mål, og herfra tager vi fat på de nødvendige forandringer.

Du kan roligt regne med, at jeg bliver din største fan i vores forløb, og jeg kommer til at heppe på dig hele vejen. Motivationen er som sagt kernen i et godt resultat, men et vægttab kræver også et kalorieunderskud. Derfor kommer vi naturligvis til at se intensivt — og inspirerende — på din kost, ligesom du roligt kan regne med, at du får sved på panden.

Kontakt mig, hvis du er klar til at give din krop kærlighed.

CV

  • Cecilie Munk Jylov, 23 år
  • Personlig træner i Performance Gym Aarhus

LÆNGERE UDDANNELSER og CERTIFICERINGER

  • Fysioterapeut studerende fra VIA University College i Aarhus (Igangværende)
  • Personlig træner ved Fitness World PT academy (2020)
  • Nutrition coach ved Træner Akademiet – Level 1 (2020)
  • Nutrition coach ved Træner Akademiet – Level 2 (2020)

  • KILO – Online – The 90 degree principle course (2023)

Kontakt os for en uforpligtende og gratis konsultation!

Realiser dine mål og drømme med professionel vejledning fra Performance Gym Aarhus.

Vi skræddersyr alt efter dine individuelle behov.

Udfyld kontaktformularen nedenfor eller ring til os, hvis du ønsker at få mere at vide om dine muligheder eller har spørgsmål til vores forløb med enten en personlig træner eller fysioterapeut.

Vi ser frem til at høre fra dig!