ERFAREN FYSIOTERAPEUT OG PERSONLIG TRÆNER

Jeg hedder Mikkel, jeg er fysioterapeut, og specialist i at få dig på fode igen. Jeg har længe arbejdet med klienter, som døjer med smerter og skader, og jeg er vant til at arbejde med og udenom skavankerne. Herudover er jeg en erfaren personlig træner, når det kommer til styrketræning, kost og livsstilsændringer. 

Min tilgang er altid ekstremt målrettet og ikke mindst fagligt funderet, og du kan forvente, at jeg hele tiden er ærlig over for dig. Jeg er ikke healer eller mirakelmager, og derfor er jeg også realistisk, når vi sætter dine mål. Ellers bliver ingen af os tilfredse med forløb og resultater.

Jeg lover dig til gengæld, at de resultater, vi sammen opnår, tit og ofte vil virke som mirakler i forhold til dine smerter, mobilitet og trivsel. Det siger min erfaring mig, og jeg har efterhånden en del genoptræninger under bæltet. Det ville glæde mig også at få din krop på ret køl igen. 

Slip fri af dine smerters greb

Et forløb hos mig starter typisk med, at vi drøfter dig og dine udfordringer, og herefter lægger vi en målrettet plan for, hvordan vi bliver dine skader og smerter kvit. Alternativt ser vi på, hvordan vi kan tilpasse din træning uden om kroniske- eller langvarige lidelser, så du kan være mest muligt aktiv uden smerter.

Kontakt mig, hvis du er klar til at genindtage en god tilværelse.

CV

  • Mikkel Frank, 26 år
  • Fysioterapeut og personlig træner i Performance Gym PT

Længere uddannelser og certificeringer

  • Fysioterapeut fra VIA University College i Aarhus (2022)

  • Precision Nutrition Coach – Level 1 (2022)
  • Personlig Træner ved Fitness Institute EREPS 4 (2017)
  • Kostvejleder ved Fitness Institute (2018)