Må vi få din anmeldelse af dit forløb?

Tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse! Hos Performance Gym er vores ry bygget på kvalitet og tillid, og din anmeldelse er afgørende for at opretholde denne standard. Vi er fuldstændigt overbeviste om, at dit bidrag vil være en værdifuld del af vores fortsatte succes. Din indsats betyder meget for os.

Dine oplysninger

Mange af vores kommende kunder læser vores anmeldelser med stor interesse. Du har sandsynligvis selv oplevet, hvor vigtigt det er, at anmeldelser virker troværdige. For at sikre, at vores anmeldelser skiller sig ud som autentiske, ønsker vi at tilføje en personlig dimension. Vi vil gerne høre, om vi må inkludere følgende information fra dig: (Bemærk, at det er helt i orden, hvis du vælger "Nej" til det hele. Vi sætter langt mere pris på en ærlig, anonym anmeldelse end ingen anmeldelse overhovedet.)

Din anmeldelse *

Du må meget gerne selv bestemme, hvad du har lyst til at skrive i din anmeldelse! Der er hverken krav om, at den skal være lang, kort eller indeholde bestemte ting. Tænk eventuelt over, hvad du selv godt kunne tænke dig at læse om, da du overvejede et forløb.

Hvis du har svært ved at finde inspiration, kan du bruge følgende som udgangspunkt:

  • Beskriv din situation før forløbet samt eventuelle udfordringer og problemer, du stod overfor, og hvorfor du valgte at starte et forløb hos Performance Gym.
  • Hvordan ser din situation ud efter forløbet? Hvad har du konkret fået ud af det?
  • Hvordan har din oplevelse været med at deltage i forløbet?
  • Vil du anbefale andre at starte et forløb hos Performance Gym?
  • Hvad vil du sige til andre, der overvejer at tilmelde sig et forløb, men som er på vippen?