You are currently viewing Jeg taber mig ikke, og….?

Første uge af min egen diæt er gået, og jeg har taber mig ikke. Jeg har faktisk taget på, men det betyder intet for mig denne gang. Tidligere ville tallet på vægten have slået mig ud, og fået mig til at skære i mine kalorier eller sat min cardio-træning op. Det gør den ikke længere, for jeg ved jo godt at jeg er på rette vej.

Denne uge er bestået af:

  • 2200-2400 kalorier dagligt
  • En aften ude på 3000-3500 kalorier (Estimeret…)
  • 20-45 min cardio dagligt
  • 6x styrketræning af 60-65 min
  • Bedre søvn
  • 800-1000g grøntsager dagligt
  • 3-3,2 liter vand dagligt
  • Husket alle mine kosttilskud (Glemmes ofte uden for diæt…)

Trods disse gode forbedringer har jeg taget 400g på.

Betyder det de store ændringer? Nej bestemt ikke. Det betyder at jeg fortsætter og måler mig igen om 1-2 uger. Jeg har intet at skulle nå, så jeg nyder processen og ændrer hvis nødvendigt.

Nu vil jeg træne dagens mange klienter, og hjælpe dem mod deres mål!

Skriv et svar