You are currently viewing Arbejde i SOS Athletic Excellence i Cardiff

Jeg er i disse dage på konsulentjob i Cardiff ved SOS Athletic Excellence, for at hjælpe dem med deres forretning, uddannelse af trænere og gennemgang af en masse fremtidsplaner. Det er et yderst interessant job, at se på hele deres koncept udefra. At lytte, og komme med gode idéer og tanker om deres strategi.

Dagen igår gik med gennemgang af deres forretningsplan, deres forskellige kerneprodukter som er Personlig træning 1:1, Bootcamp, Body Composition og salg af kosttilksud. Herunder udvikling af hver enkelt produkt. Hvilke skal der satses på, hvilke er endelig deres kerneprodukt, og hvilke type træningscenter ønsker de dermed at være. Er stedet for atleter/proffessionelle sportsfolk, eller er det for den almene motionist/general population, og hvordan tilpasser man et træningscenter, kerneprodukt, markedsføring herefter.

I dag skal jeg observere de forskellige trænere, en times Bootcamp, to timers Body Composition-undervisning, og undervise trænerne i programmering og periodisering for fedttab og muskelvækst over henholdsvis 3,6,12 måneders forløb. En yderst spændende dag venter forud.

Skriv et svar