You are currently viewing Fra elite-atlet til mor…

Dette forløb har været yderst interessant. At arbejde med en tidligere elite-atlet, som nu står som nybagt mor og alle de udfordringer det giver. At skulle skifte mindset og acceptere at træning pludselig ikke kan og skal være første priortet i livet. Coachingen omkring det at acceptere kroppen og acceptere korte intensive træninger, og opleve fordelene ved denne tilgang.

At skulle forklare en yderst veltrænet kvinde at 13% fedt og 5×80 kg squat altså er ganske imponerende. Men på samme tid må huske hvad klienten kom fra, og forstå at dette ikke er så imponerende ifht. tidligere tal. Processen i at acceptere den nye situation og det konstante arbejde i “det nye liv” som byder sig efter man bliver en familie.

Fortæl om dig selv. Hvorfor opsøgte du hjælp i Performance Gym PT og Casper Jespersen?

For at komme igang igen efter fødsel uden at komme til skade. Blive “stærk” igen og få min “krop” tilbage.

Hvordan har det været at ændre kost og træning?

Mine træninger har været effektive og givet resultater selvom det kun har været en times træning fra 2-6 gange om ugen. Tror mest min tankegang har ændret sig, det er dejligt at finde ud af at jeg sagtens kan “nøjes” med en times træning og stadig kunne følge med mine træningsmakkere som ikke har været ude af form efter fødsel.

Har du opnået de resultater du forventede?

Ja uden tvivl, jeg håbede på jeg kunne træne på samme måde som før graviditet og det kan jeg nu. Det blev gjort i et stille og roligt tempo med øget sværhedsgrad fra program til program. Musklerne blev bygget op på en sikker måde og det har jeg været så glad for. Det var lidt kedeligt i starten, men jeg kunne hurtigt se at det var godt til mig og at jeg blev stærkere. I dag kan jeg alle de øvelser jeg kunne før selvom jeg ikke er helt så stærk så har jeg kontrol over vægten og der føler jeg faktisk jeg har fået en del med. Vægtløftning er sundere nu og min balance er muligvis bedre end før.

Har du opnået andre resultater end de træningsrelaterede? (Energi, humør, selvtillid, bedre søvn…)

Jeg har accepteret at med så lidt søvn, en travl hverdag som læge og andre prioriteter, så kan jeg ikke være i min livs bedste form, men jeg føler mig sund og stærk og jeg føler jeg er bedre mor fordi jeg passer på mig selv. Træning har altid givet mig energi ,og det gør den stadig. Jeg er glad og tilfreds. Med virkelig gode samtaler med Casper har jeg indset og samtidig accepteret at lige nu er det faktisk flot jeg er nået hertil. Jeg har igen opnået selvtillid og accepteret min nye krop!

Skriv et svar