You are currently viewing Ta´dig sammen, Mand – Hold 13 – Opstart 16/3 – Et hold for rigtige mænd!

Siden jeg startede konceptet ”Ta´dig sammen, MAND” i 2012 har jeg drømt om dette. Et hold for rigtige mænd. Mænd der ønsker at træne hårdt, svede og give den max gas, i et fællesskab med andre ligesindede mænd. De første 12 hold har kørt med enormt succes og det er nu tid til at starte tilmeldingen til det 13. hold med opstart Mandag d 16/3 kl. 18.00

Der er kun 6 pladser tilbage, så du skal tilmelde dig nu hvis det skal være….

Derfor lancerer jeg nu Hold 13 af ”Ta´dig sammen, MAND”. Træningen vil være bygget op omkring alle de principper som gennem 15 år har givet mig stor succes med fedttab hos mænd.

Du vil blive introduceret for tung styrketræning, interval træning, Modified Strongman træning, massevis af små konkurrencer, samt tilpasning af kost for netop dig. Kosten vil være for dig der elsker en stor rød bøf, et glas rødvin og ikke alle de forbandede grøntsager.

Der vil være ekstra fokus på ølvommen, rødvinspatterne, den ringe libido og den usunde livsstil du har opbygget i årevis. Vi skal have dig op af sofaen og ind i kampen!

Forløbet vil hver uge bestå af 1,5 times holdtræning, samt 1 times personlig træning. Forløbet varer i alt 10 uger med start Mandag d. 16 Marts 2020 kl. 18.00 til den første holdtræning med gruppen. De individuelle timer vil også starte i denne uge og aftales nærmere ved booking af forløbet.

Ved holdtræningen vil der være opvarmning, styrketræning og afslutning (Intervaller eller Modified Strongman). Ved holdtræningerne vil der være gang i den, tryk på, et stærkt sammenhold, høj rock-musik og masser af tung styrketræning. Du vil altså ikke opleve livet som pigespejder i skoven, hold-dans og motorisk træning til mindfullnessmusik.

Ved den personlige træning tilpasser vi din træning efter dig og dine erfaringer. Du kan have en historik med skader, som vi skal se på, eller et ønske om et markant fedttab. Derfor vil denne træning være meget specifik på netop dit mål. I tiden her har vi også mulighed for, at tilpasse din kost og kosttilskud, så du lettest muligt opnår dit mål.

Prisen for forløbet er 8975 kr. Du kan vælge at betale hele beløbet på én gang, eller dele det op i rater (Eks. 4 rater af 2243 kr).

Opstart:
Uge 12 – d. 16 Marts 2020 – kl. 18.00-19.30 (Holdtræning)

Holdtræning:
Hver Mandag aften fra 18.00-19.30

Personlig træning:
Den personlige træning vil være med Jannik Friis, Daniel Nyland Bach, Anders Sandemann, Louise Albæk, Anna Jacobsen eller mig alt efter hvad der passer din, og vores tider. Vi finder den tid og træner der passer dig allerbedst.

Adresse:
Performance Gym PT
Silkeborgvej 285 (I gården – Gratis parkering)
8230 Åbyhøj

Tilmelding:
Cj@performancegym.dk

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. IKH

  Hej Casper
  Hvad hvis man bare skal tabe ca. 5 kilo, men gerne vil bygge muskel på og lære at træne (aldrig trænet med vægte før) og komme ind i en god rutine med kost og træning og mandefællesskab 1 år efter stresssygemelding? Er det så et helt forkert hold at komme på?

  1. cj@performancegym.dk

   Hej,
   Så ville holdet bestemt stadig passe rigtig godt – Alt tilpasse så individuelt på den personlige træning senere på ugen.

   Der er 1 plads tilbage som kan sikres på cj@performancegym.dk

Skriv et svar