You are currently viewing At rejse er at leve…

Da jeg startede som personlig træner for snart 15 år siden, havde jeg aldrig troet at jeg skulle rejse så meget udlands som jeg har gjort. De seneste 5 år har jeg rejst enormt meget. Først med TRX, ViPR og Triggerpoint som Master Trainer, og derudover for kurser i massevis.

I 2016 rejse jeg 16 gange rent forretningsmæssigt, da jeg blev ansat ved Poliquin Group som underviser, og derudover selv rejste på kurser for at holde mit niveua konstant højt. I 2017 kommer jeg til at rejse endnu mere, da jeg stadig underviser for Poliquin Group, men også er begyndt at blive booket til at undervise Internships for diverse trænere og centre i udlandet.

Netop nu sidder jeg i Billund på vej til Cardiff, for at undervise et Crossfit træningscenter, og en personlig træner derfra. Ugen kommer til at gå med programmering, advanceret programmering, kost, kosttilskud, business og hele arbjedet med klienter. Derudover har jeg 2 opfølgende møder på et tidligere job i Cardiff ved SOS Athletics og Gavin Attore og Sam O Sullivan – Et møde omkring hvordan alle de nye tiltag vi indførte i Januar er gået. Og hvilke tiltag vi skal tag de kommende måneder frem.

Skriv et svar