You are currently viewing Er 2018 året hvor….. ?

2018 nærmer sig, og det er med store forventninger herfra. Folk der kender mig, ved mine tanker løber hurtigt, og at der er mange af dem. Måske på grænsen til ADHD, eller faktisk nok ADHD, hvis jeg blev undersøgt. Gennem årerne har alle disse tanker også sat gang i en masse projekter, store som små. Nogen er lykkedes, andre er ikke. Det er måden, jeg elsker at arbejde og leve på – jeg kalder det selv Failforward. I min verden mislykkedes jeg ikke med projekter. Jeg lærer af projekter. På den måde forsøger jeg konstant at forbedre mig på alle områder i livet.

 

 

Alle disse tanker kommer ofte i kasser, for sådan fungere jeg også bedst. For mig findes kasser til iværksætteren/udvikleren, den personlige træner, lederen for en gruppe dygtige ansatte, de personlige udviklende mål, kæresten/manden og for familiefaren. Jeg tror ikke på nytårsfortsætter. Men jeg tror på, at mål der sættes og planlægges, har større sandsynhed for at opnåes, og netop dette sker dagligt året rundt. Små, som store mål puttes i kasserne…

For 2018 buldrer tankerne allerede løs, og til eftermiddag kom alle disse tanker frem:

 • Er 2018 året, hvor vi udvider Performance Gym PT?
 • Er 2018 året, hvor vi åbner endnu et center? Måske i Danmark, måske i udlandet?
 • Er 2018 året, hvor jeg endelig squatter 150 kg. og dødløfter 3x kropsvægt?
 • Er 2018 året, hvor jeg fokuserer endnu mere på personlig træning? Eller skal jeg holde mig i baggrunden og undervise, udvikle og skabe flere trænere?
 • Er 2018 året, hvor jeg starter på en større uddannelse i udlandet?
 • Er 2018 året hvor jeg skal undervise i Sydney, Hong Kong, Cardiff, London, New York og andre spændende steder i verden?
 • Er 2018 året, hvor jeg søger uden for branchen og tager uddannelser, der intet har med træning at gøre – ledelse, psykologi, sprog, præsentations færdigheder?
 • Er 2018 året, hvor jeg bryder igennem internationalt?
 • Er 2018 året, hvor vi for første gang får en ekstern forretningspartner?
 • Er 2018 året, hvor vi investerer i andet end denne branche?
 • Er 2018 året, hvor jeg bliver millionær på cryptovaluta? Eller mister alt?
 • Er 2018 året, hvor jeg ingen søvn får grundet en lille ny baby til sommer?
 • Er 2018 året, hvor jeg opdager at det ikke er dobbelt så hårdt med 2 børn, men 3x så hårdt?
 • Eller er 2018 året, hvor jeg opdager at det er lettere end forventet?
 • Bliver 2018s omsætning større eller mindre end succesfulde 2017?
 • Er 2018 året hvor vi endelig tildeles en Gazella pris? Eller skal vi dumme os igen og ændre virksomhedsform?

Og jeg kunne blive ved, men det vil nok kede jer læsere. Jeg glæder mig i bund og grund til 2018. Et år i udviklingens tegn, som de forgående mange år. Et år hvor jeg endnu engang er imponeret over, at Birgitte kan følge med. At hun orker alle mine tanker, og mestrer at slå fra i ny og næ…

Dette indlæg har 1 kommentar

Skriv et svar