For et år siden modtog jeg denne mail:

“Jeg har nok været tæt på at skrive denne mail mindst 100 gange over de sidste mange år. Endelig, endelig får jeg taget mig en smule sammen til at gøre det.

Første gang jeg hørte om Performance Gym og dig, var igennem en tidligere studiekammerat, Kasper Le Fevre, som startede hos dig. Inden jeg så hans udvikling var jeg overbevist om at sådanne livsændringer kun var forbeholdt Hollywoodklientellet. Jævnligt har jeg fulgt med på din blog, på de sociale medier, og været imponeret over succeshistorierne. Ofte har jeg tænkt hvor mange frafaldne der er per succeshistorie? For jeg tror at det er noget af det hårdeste at tage en beslutning om sådan en livstilsændring, og endnu hårdere at følge den til dørs.

Jeg har i hvert fald flere halvhjertede forsøg i bagagen, men nu er tiden måske inde til det mest seriøse forsøg. Jeg er netop blevet 32 år gammel i sidste uge, og jeg kan mærke at det er på tide at min krop får tiltrængt opmærksomhed. Mange gange har jeg været fitnessmøllen igennem, hvor man træner intenst i en måneds tid, inden man opgiver, fordi man ingen resultater kan se, og man er alene om det. Jeg er oppe at veje omkring 105kg nu, og med en højde på 178cm, giver det en meget høj BMI. Følgevirkningerne er som du ved, dårlig søvn, træthed i hverdagen, lav selvtillid og tusind andre ting.”

I dag afsluttede jeg så Armin efter 1 års samarbejde.

-20 kg fedt, markant højere styrke, bedre søvn, mindre rygsmerter og meget mere energi – Alt i alt en enormt succes må man konkludere!

I Juni 2018 skal Armin tilmed løbe velgørenhedsløb for Ungdoms Rødkors – I kan hjælpe ham med indsamlingen i linket her: http://indsamling.urk.dk/8-7788

Skriv et svar