You are currently viewing Christian Iversen – Ta´dig sammen, Mand

Fortæl om dig selv – Hvorfor opsøgte du hjælp i Performance Gym PT?
Jeg hedder Christian, er 39 år, far og arbejder som lærer.

Da jeg år tilbage opsøgte PG, havde jeg i flere år døjet med ondt i ryggen og var lige blevet diagnosticeret med en diskusprolaps og var derfor sygemeldt fra mit arbejde.

Hospitalet havde ikke stillet mig positive udsigter i vente. Det var en stivgørende operation af min rygsøjle, eller smertestillende medicin i vente. Begge muligheder indebar, at min træning og løb ikke kunne fortsætte som tidligere, da min ryg ikke ville kunne holde til det.

Så med alt at vinde og intet at tabe tog jeg fat i Casper fra PG. Hvorefter jeg startede i et forløb med to ugentlige træninger, i en periode på 20 uger. Allerede efter en måned var jeg tilbage på arbejde, og siden har det langsomt men sikkert gået den rigtige vej.

Hvordan har det været at ændre kost, træning og livsstil?
Jeg troede egentlig, at jeg levede sundt og spiste fuldstendig efter bogen, da jeg startede ved Casper, men jeg har lært meget siden. Det har på ingen måder været svært at omlægge min kost, faktisk fylder det mindre i min hverdag nu end tidligere.

Grundet min ryg har min træning været rigtig vigtig. Både at få trænet, men også at træne på den rigtige måde. Dette er uden tvivl altafgørende for, hvordan min ryg har det i dag.

Har du opnået de resultater du forventede?
Det har jeg uden tvivl, og langt, langt mere. Med udsigt til ikke at kunne træne og lege, med min på det tidspunkt lille søn, til at kunne træne hårdt, dog med visse forbehold. At kunne lege med min søn uden efterfølgende rygsmerter, er lang mere end hvad jeg turde håbe på. Derudover har jeg, til trods for et langt træningsliv, aldrig været stærkere og i bedre fysisk form end jer er nu. Det tænker jeg er ret godt, taget min alder i betragtning.

Har du opnået andre resultater end de træningsrelaterede? (Energi, humør, selvtillid, bedre søvn)
Jeg kan uden tvivl mærke at min energi er bedre nu, særligt at mit energiniveau ikke på samme måde falder i løbet af dagen. hvilket ikke kan undgås hjælper på humøret og overskuddet, når dagene er lange. Selvtilliden har i hvert fald ikke taget skade af, at jeg er kommet i bedre form en de fleste der er 15 år yngre end mig

Vil du anbefale et forløb ved Performance Gym PT til dine nærmeste?
Det vil jeg uden tvivl! Den bedste investering jeg har lavet. Bare det at have en smertefri hverdag har været alle pengene værd.

Skriv et svar