You are currently viewing Michael Huus – Ta´ dig sammen, Mand

Jeg opsøgte hjælp hos Performance Gym PT efter længere tids overvejelse omkring, at ville gøre noget godt for mig selv, og komme igang med at styrketræne, igen, efter MANGE års pause.

Det har været nemmere end først antaget for mig, at ændre livsstil, selvom det, som med alle andre forandringer tager tid, at få ændret dårlige vaner.

 

Ja, mit fokus har ændret sig siden opstart, fra først at handle udelukkende om vægttab, så har fokus den seneste tid været på øgning af min styrke – og det må siges at være lykkes til UG – og jeg fortsætter i samme spor, styrketræning er blevet mit “frirum”, hvor jeg kan cleare hoved og tanker – så er gået fra 0 gange styrketræning om ugen til nu 4-5 gange om ugen – så har virkelig fået lysten tilbage og blod på tanden vil at ville endnu mere, og så er jeg sikker på, at jeg også kommer i mål med mit vægttab.

I forbindelse med mit forløb hos Performance Gym PT og mine 1:1 træninger med Casper, så har jeg fået meget mere energi i det daglige, humøret er bestemt bedre end før, og selvsamme gør sig gældende for selvtillid, og også mit selvværd. Søvnen er også blevet markant forbedret, fra før at sove 4-5 timer pr nat, sover jeg nu 6-7 timer – og det gør virkelig en stor forskel i min daglig dag,

Jeg vil så absolut give mine varmeste anbefalinger omkring, om at starte et forløb hos Performance Gym PT – og hvis man er i tvivl, så book en personlig samtale med de dygtige trænere der er tilknyttet, så er man ikke længere i tvivl om, at man er havnet i de bedste hænder, der kan guide og vejlede en til at opnå sit mål.

Skriv et svar