You are currently viewing Christian Flintholm – Ta´ dig sammen, Mand

“Kostændringerne har virkelig gjort en kæmpe forskel, og jeg har langt mere energi i hverdage, jeg har fået bedre humør, mere selvtillid og bedre selvværd og så er jeg begyndt at få kommentarer fra mine nærmeste og de ansatte på grund af mit nye udseende. Ud over det har mit temperament også ændret sig markant til det bedre. Det føles som nat og dag, så jeg er virkelig glad for den nye kost.

Jeg har langt mere overskud i hverdagen blandt på grund af min forbedrede kondition. Alting er generelt blevet bedre. Tidligere har jeg haft dårlige knæ og brugt mange penge på behandlinger uden resultat, men efter at have været hos Casper (forløb og behandling), er det blevet meget bedre.

Mit sexliv har også ændret sig – fra at blive forpustet over at smide sokkerne, har jeg nu rent faktisk overskud.

Derudover har forløbet gjort sådan, at jeg ikke længere behøver medicin for mit hjerte, og det betyder virkelig meget for mig.”

Skriv et svar