You are currently viewing Thomas Mohr – Ta´ dig sammen, Mand

1: Fortæl om dig selv – Hvorfor opsøgte du hjælp i Performance Gym PT?

Jeg har selv brugt en del tid på at træne førhen og følte jeg tog min træning seriøst. Jeg havde i et års tid været på udkig på marked for at finde en træner, som jeg tænkte ville tage min træning ligeså, hvis ikke mere seriøst. Jeg fik indskrænket det til 3 personer (yes det tog 1 år…) og her kom mit andet krav. Det var rigtig at de havde en form for uddannelse med sig. Også i takt med at jeg selv skulle læse en PBA, så kunne se jeg vigtigheden i det. Det indskrænkede valgene til 2 person. Den ene af de 2 person har så faktisk arbejdet for Casper førhen, så da det kom til stykket, skulle valget falde på Master Yoda eller unge Luke Skywalker. Det resulteret i et 14 måneds samarbejde med CJ, og her flere år efter tager jeg mig selv stadig i at kontakte ham for råd.

 

2: Hvordan har det været at ændre kost, træning og livsstil?

Jeg mente selv jeg vidste ret meget om det der træning og kost. Det viste sig at det gjorde jeg faktisk ikke… Min tilgang til både træning og kost blev radikalt ændret. Jeg fandt ud af vigtigheden i progressiv overload i min træning fremfor at smadre en volumen igennem og tårn høj træningsfrekvens. I min kost/ernæring lærte jeg vigtigheden i typen af råvarer samt hvor stor en indflydelse hverdags stress kan have på en.

Det er vigtigt for mig at påpege, at det her VIRKELIG er få af de ting jeg har lært ved mit forløb, og det er uden tvivl de bedste penge jeg nogensinde har brugt!

 

3: Har du opnået de resultater du forventede?
Bestemt! Da jeg var ved CJ i lidt længere tid, så kom vi igennem 2 fedttabs perioder samt en længere hypertrofi periode. Begge 2 super givende, hvor jeg alle 3 gange stod i min daværende bedste form til dato.

4: Har du opnået andre resultater end de træningsrelaterede? (Energi, humør, selvtillid, bedre søvn)
Alle de nævnte eksempler er velkendte, når man kommer i bedre form, så for mig ligger det implicit at jeg oplevede dem. Da jeg uden tvivl fik allermest ud af, var den viden jeg fik lov at suge fra CJ. Jeg er sikker på at jeg er en af dem som har spurgt allermest kontra det antal måneder, som jeg har været ved ham, og der har altid været et svar. Enten med det samme eller hurtigst muligt. Mit forløb endte med at vække en interesse ved mig, så er blevet startskuddet for min egen forretning som personlig træner, og når jeg oplever tvivler eller har brug for forretningsråd, så er CJ den første jeg booker en konsultation ved.

5: Vil du anbefale et forløb ved Performance Gym PT til dine nærmeste?

Oh yes! Det er allerede gjort og min kærester har været i forløb ved CJ pga mavesmerter (IBS). CJ har hjulpet hende af med de smerter, hvor en læge/kirurg sagde at de kunne tilbyde en operation for hendes navlebrok på 0,5mm eller at smerter kunne være pga hendes skoliose(som hun åbenbart havde…) Det er jeg ham meget taknemlig for!

Skriv et svar