You are currently viewing Katrine Hansen – Online klient

Efter et større vægttab på 16kg i løbet af 1 års tid, hjulpet godt på vej af personlig træning samt Bootcamp forløb i Performance Gym PT, søgte jeg, efter at have stået på egne ben i et par måneder, Caspers hjælp, da jeg følte behov for en ”tovholder” i min træning for at holde kurs og motivation. Desuden havde jeg også et ønske om at få fedtprocenten lidt længere ned, og opbygge noget mere styrke uden at komme til at se større ud.

Jeg var i forvejen inde i en god rytme med styrketræning 1-1½ time 3 x ugl. samt 1-2 løbeture om ugen, og ønskede at fortsætte med dette, ligesom det har betydet noget for mig at min træning kunne tilpasses det lille lokale fitnesscenter .

Efter at have afklaret mine træningsmuligheder og mål, har Casper lagt programmer herefter og via mail guidet mig ved tvivl om teknik eller spørgsmål til programmet. Casper er altid lynhurtig til at komme med en tilbagemelding.

I starten af forløbet var kosten på ikke-træningsdage LCHF, men da jeg havde et ønske om at især aftensmaden ikke skulle skille sig alt for meget ud i forhold til resten af familien lavede Casper kostplanen om til kalorietælling. Dette har været med til at give mig en øget bevidsthed om hvad jeg spiser, i hvilke mængder og indflydelsen dette har på det samlede kalorieregnskab. Jeg har desværre i forløbet været så uheldig at få problemer med mavesmerter pga. for meget mavesyre. Her har Casper også været behjælpelig med kostvejledning samt hvilke kosttilskud jeg med fordel kunne tage.

I løbet af vores forløb har jeg indtil videre reduceret min fedtprocent betydeligt, føler en øget styrke og min krop fremstår mere “tonet”. De ugentlige tilbagemeldinger til Casper på kost, træning, vægt og mål har givet anledning til at reflektere over ugen, hvilket i sig selv har været meget lærerigt.

 

Skriv et svar