You are currently viewing Ditte Nybro Jensen – Online klient

1: Fortæl om dig selv – Hvorfor opsøgte du hjælp?
Jeg er tidligere elitefodboldspiller og har derigennem ødelagt mig knæ og gennemgået 4 knæoperationer. Jeg opsøgte Casper, fordi jeg havde problemer med knæet både når jeg styrketrænede og når jeg løb. Derudover ville jeg gerne opbygge muskelmasse på hele kroppen. Jeg havde hørt rigtig godt om Performance Gym og Casper i byen, så jeg var næsten sikker på fra start, at de ville kunne hjælpe mig med mit mål.

2: Hvordan har det været at ændre kost og træning?
Det har været udfordrende, på den gode måde, at ændre sin kost. Jeg er blevet meget mere bevidst om, hvad og hvor meget jeg skal spise. Og jeg kan tydeligt mærke på kroppen, hvis ikke jeg får de rette mængder og fordelinger.                                                         Jeg har førhen været vant til at træne meget, så det var rigtigt vigtigt for mig, at træningen blev tilpasset knæets niveau – hvilket Casper har formået i stor stil.                                 At ændre kost og træning har været rart, da jeg vidste, at begge dele var i trygge hænder og at jeg ”bare” skulle følge programmerne, så ville jeg komme i mål.

 

 3: Har du opnået de resultater du forventede?
Helt bestemt – og mere til. Jeg oplever ingen knæsmerter under træning og har endda kunne løfte tungere, uden gener – noget jeg aldrig har kunnet før. Casper har været rigtig god til løbende at tilpasse øvelserne, hvis der bare var de mindste antydninger af smerte. Dette har helt klart fået mig dertil, hvor jeg er i dag. Ligeledes oplever jeg, at jeg er markant stærkere i alle øvelser, hvor der er sat personlig rekord i både squat, dødløft og military press.

Det var vigtigt for mig, at have en træner, som hele tiden kunne justere ift. træning og kost. Og det har Casper i den grad levet op til. Det har været rigtig rart med ugentlig sparring, hvor alt ift. kost, træning, kropsidealer osv. er blevet vendt.

 4: Har du opnået andre resultater end de træningsrelaterede? (Energi, humør, selvtillid, bedre søvn…)

Jeg oplever helt klart en stor forbedring ift. energiniveau. Jeg har langt større overskud hele dagen igennem. I midten af forløbet havde jeg nogle kolesteroltal, som var lidt forhøjet. Dette tilpassede Casper med det samme og ændrede i kosten. Her 2 måneder efter er disse tal faldet til normalværdier.

 5: Hvad skal der ske fremover med din kost & træning?

Jeg skal selv stå for min træning fremadrettet, men med stor inspiration fra den måde/opsætning, som det nuværende forløb har haft. Ift. kosten, så skal jeg prøve at leve efter sund fornuft og gode vaner. Jeg er blevet meget bevidst omkring mængder og sammensætninger, som jeg vil efterleve så godt som muligt.

Skriv et svar