You are currently viewing Carsten Lymann – Ta´dig sammen, Mand

Fortæl om dig selv – Hvorfor opsøgte du hjælp i Performance Gym PT?
Jeg opsøgte hjælp i PG, efter anbefaling, da jeg tidligere har gået ved Diætist, da jeg som mange andre var blevet lidt for magelig, og det havde sat sig de forkerte steder. Diætist hjalp ikke mig meget, og havde også brug for der kom nogle muskler på til at støtte kroppen, da jeg har et stillesiddende arbejde, og tidligere har haft diskusprolabs. Nu skulle der smides nogle kilo, men der skulle også være fokus på at få styrket ryggen og resten af kroppen.

Hvordan har det været at ændre kost, træning og livsstil?
Det har været forholdsvis nemt at ændre vaner. Jeg trænede en regelmæssigt inden jeg startede ved PG, men min træning var ikke struktureret eller særlig effektiv. Så antallet af træninger har cirka været det samme, men nu har jeg lært lidt om hvorfor jeg skal lave forskellige øvelser, og har lært at lave dem rigtigt. Kosten har været det nemmeste. På første møde snakkede vi om kosten, og Casper fik af vide jeg ikke var god til at spise morgenmad. Hans holdning var at så sløjfede vi bare den, så havde jeg flere kcal at gøre godt med til frokost og aftensmad. Det er første gang jeg har fået anbefalet at faste fra aftensmad indtil frokost uden at det skulle være skadeligt for mig, eller øge chancen for at jeg ville gå snack amok.

 

Har du opnået de resultater du forventede?
Efter et år havde jeg opnået større resultater end forventet, både vægt og styrkemæssigt. Har dog haft en lille down periode hvor jeg har taget lidt på igen, men min basis styrketræning sidder der endnu, jeg skal bare have en normal hverdag kørende igen, så skal de kilo også nok forsvinde igen. Jeg havde nok håbet at styrketræningsmæssigt havde jeg nået større fremgang, men i starten kunne jeg også godt se jeg havde lang vej, da jeg lærte at udføre øvelserne korrekte i stedet for at ”snyde” for at løfte flere kilo.

Har du opnået andre resultater end de træningsrelaterede? (Energi, humør, selvtillid, bedre søvn)
Har helt klart fået mere energi, og uden at kunne måle det sikkert også bedre søvn. Kunne ikke forestille mig andet end at de kilo jeg har smidt, gør jeg sover mere stabilt. Når kilo ryger bliver humøret også højere, og det samme gør selvtilliden. Træningsmæssigt mangler jeg dog stadig en del selvtillid, men er sikker på det nok skal komme stille og roligt.

 

Vil du anbefale et forløb ved Performance Gym PT til dine nærmeste?
Jeg har allerede anbefalet et forløb til flere. Den største afskrækkelse for de fleste er prisen til at starte med, men når jeg først har forklaret det er en investering i dem selv, (som hvis bruges rigtigt, kan give gevinst resten af livet), så er de også mere klar på et forløb en dag. Men ja det koster en del, men hvis man skal have hjælp fra de bedste, så koster det også lidt. Livskvalitet er svær at læse på bankbogen, men for mig er det, det værd. Og med tiden er jeg sikker på det kan aflæses på bundlinien også, da forløbet har givet mig så meget andet, som også smitter af på mit arbejde, og med tiden kan give mig nye muligheder.

Skriv et svar