You are currently viewing Sofie Sørensen – Fra 102 til 76 kg!

Fortæl om dig selv – Hvorfor opsøgte du hjælp i Performance Gym PT og Casper Jespersen?

Mit navn er Sofie og jeg er 21 år gammel. Jeg opsøgte hjælp fra Casper Jespersen fordi jeg utallige gange var gået i gang med at prøve at tabe mig, dog uden success. Flere gange var jeg kommet godt I gang men efter et par uger røg motivationen. En fra mit studie nævnte Casper Jespersen og jeg tog kontakt. Jeg tror jeg I høj grad havde brug for at have en “at stå til ansvar for”. En som kunne presse mig og fortælle mig præcis hvad jeg skulle gøre.

Hvordan har det været at ændre kost og træning?

Det har været overraskende nemt. De første 3 uger var hårde da jeg før var vant til meget sucker og ufattelig mange kulhydrater. Jeg oplevede dog ikke sult, det overraskede mig meget hvor meget mad man faktisk kan spise og stadig tabe sig, hvis man dog bare spiser det rigtige. I forhold til træning, så havde jeg trænet lidt tidligere, men ofte gået rund I træningscenteret uden helt at vide hvad jeg skulle gå I gang med og bare lavet lidt hist og her. Så at have et skræddersyet træningsprogram var lækkert! Det var helt perfekt I forhold til mig. Det var ikke sådan et program man går I gennem en gang og så er så øm man ikke kan bevæge sig I en uge, det passede til mit nybegynder niveau. Gennem mit 9 mdr. forløb med Casper er det så gradvist blevet hårdere og mere udfordrende.

Har du opnået de resultater du forventede?

Jeg har opnået mere end jeg forventede. I min opstart med Casper er jeg ret sikker på at mit mål for de første 4 mdr var at tabe omkring 10 kg, og nu står jeg her og har tabt 26 kg ren fedt og taget muskel på også. Samtidig har jeg oplevet bedre bevægelse og slagkraft i min fridtidsssport.

Har du opnået andre resultater end de træningsrelaterede?

Jeg vil bestemt mene at jeg har oplevet næsten flere resultater udenfor træningscenteret. Jeg sover bedre, jeg har altid sovet meget let, og nu sover jeg tungere. Middagslure har også været noget jeg har benyttet mig rigtig meget af I min studietid, men efter jeg begyndte hos Casper ophørte det helt. Jeg har ikke længere ondt I rygggen som jeg havde før, hvor jeg var meget præget af en gammel skade.

Skriv et svar