You are currently viewing Praktisk Onsdag….Ups Torsdag

Mit personlige mål med træning er hypertrofi/muskelvækst på overkroppen, og styrke+sundhed for underkroppen. Det har det været i en længere periode, uden det gav mig det optimale udbytte. I sommers ændrede jeg derfor min tilgang markant, og fik det ønsket resultat og står dagen i dag tungere end nogensiden.

Men hvad var det jeg ændrede for at få denne effekt?

Jeg fjernede volumen, og skar ned på det der ikke var vigtigt. Nemlig min ben-træning. Det betyder ikke, at jeg ikke træner ben, for det gør jeg 2x om ugen. Mine bentræninger betår blot af det minimale for at vedligeholde muskelmasse, styrke og “sundhed” efter en stor knæ-operation i 2010.

I min nuværende fase har jeg somsagt 2 ben-pas om ugen, som er bygget ens op stortset. I min A-øvelse (Squat og Dødløft) kører jeg det klassiske Wendler 5/3/1 system, for at kunne sikre en langsom og sikker progression. Jeg holder mig til fornuften og repper meget sjældent ud, som programmet faktisk forskriver.

Dagens træning så derfor således ud:

A. Squat – 5,5,+5 – T50X0 – Rest 180

B1. Leg curl – Plantarflexion – In – 3×6 – T50X0 – Rest 10
B2. Bb goodmornings – Low bar – Wide stance – Feet out – 3×6 – T4010 – Rest 10
B3. 0 degree back extension – Closes stance – Feet neutral – 3×12 – T2011 – Rest 150

C. Evil wheel – 3×10-12 – Rest 60

25 min. træning, og et par brugte baglår.

Hovedpointen i dette indlæg er, at du skal holde dig til dit mål. Hvis du har et mål, så sigt 100% efter dette, og ikke efter 27 andre små mål. Du bliver ikke stor, stærk og cuttet på samme tid. Mit mål er muskelmasse på overkroppen, og derfor dur det ikke at jeg brænder mit nervesystem af på mine bendage. Det vil ikke bringe mig tættere mit mål, tværtimod.

“If you chase two rabbits, you will not catch either one”

 

Skriv et svar