You are currently viewing Fitnessbranchen lider under nedlukningen – men vender stærkt tilbage

Det er både vi i Performance Gym PT og branchen overbeviste om. Også selvom mange danskere lige nu optrapper på hjemmetræningsfronten og får det bedste ud af den nuværende situation.

Januartravlhed ikke-eksisterende

Generelt er det sådan, at fitnessbranchen oplever størst vækst i januar. New year, new me, lidt for mange julekilo og så videre. Det skete ikke i 2021. Og selvom vi nu snart har været lukket ned on/off i 12 måneder og danskerne har købt masser af hjemmetræningsudstyr, så er vi – og resten af branchen – overbeviste om, at klienterne vender tilbage.

Fordi vi tilbyder lokal, 1-til-1 personlig træning af høj kvalitet i trygge og rolige omgivelser uden deciderede medlemmer. Det betyder, at der aldrig er proppet med mennesker = mindre smitterisiko, markant højere trænings-kvalitet og en langt mere personlig stemning.

Handler ikke bare om udstyr

Fordi træning ikke kun handler om udstyret, kan hjemmetræning aldrig erstatte træningen med en personlig træner. Her får du sparring og vejledning til alt lige fra teknikker, skadesforebyggelse og kost – noget du ikke får på yogamåtten eller i squat-racket derhjemme. Samtidig får du også et socialt aspekt på trods af, at vi ingen medlemmer har. På vores small group træning er der et formidabelt sammenhold, og træner du 1-til-1 personlig træning, vil nogle af de andre klienter jo også træne med deres træner. Du bliver altså del af et motiverende miljø i et center.

Det er klart, at nogle får øjnene op for andre træningsformer, end der tilbydes i et træningscenter, men det er kun godt. Den bedste træning er nu en gang den, du får trænet.

Det siger statistikken også ifølge IDAN, Idrættens Analyseinstitut. Analytiker, Steffen Rask, udtaler, at “dansker i gennemsnit dyrkede flere forskellige aktiviteter i 2020 end i 2016.”

Vi er klar til at tage imod dig

Når Mette Frederiksen en gang bestemmer sig for, at vi kan åbne landet op, står vi klar til at tage imod dig.

Så går du med tanker om at gøre noget godt for dig selv; smide de overflødige kilo, komme en skade til livs eller blot sørge for at din krop også har det godt, når du bliver ældre, så kontakt mig på cj@performancegym.dk nu eller når du (eller landet) er klar – så finder vi sammen et forløb, der passer dig.

Skriv et svar