You are currently viewing Kurser 2017

Det har altid tiltrukket og inspireret mig at have kurser booket til fremtiden. At vide, at jeg skal være “up to date”, og være skarp til en vis dato betyder meget for min motivation. At blive ved med at tag kurser giver mig endnu mere ny viden, motivation, energi, oplevelser for livet og utrolig god sparring med partnere og kollegaer i udlandet. Ofte lærer jeg næsten mere om aftenen til disse kurser end til selve kurset, via sociale arrangementer, fælles træninger, spisning og “pick your brain” bookinger. “Pick our brain” er utrolig stort i USA, og noget jeg ofte benytter mig af. Jeg betaler altså for 1-2 timer med en anderkendt forsker, eller træner og udspørger denne om alt. På den led fanger jeg tidens tendenser, og personens viden på utrolig kort tid, og sparer derfor utallige timers læsning og erfaring.

Så derfor sidder jeg disse dage og booker de fleste kurser for 2017 – Dog vil der altid komme spontane bookninger i årets løb.

Jeg vil i år bruge mange penge og tid på internships, som er mere intense og dybe, da jeg er alene (eller med en makker) på kursus/følger en underviser i 5-7 dage. Dermed bliver alt tilpasset mig, mit niveau og min målgruppe. Jeg opsøger altså de bedste på marked inden for fedttab, hypertrofi, blødvævsbehandling/træning af skader, hormonelle system/ændringer og funktionel medicin og lærer af dem. Dertil kommer der selvfølgelig et par almindelige kursus, som jeg bestemt også glæder mig til. Min holdning er, at jeg altid kan lære noget, og først efterfølgende vil være negativ – Modsat mange i branchen, som blot ynder at tilsvine diverse kurser uden selv at have deltaget i dem.

Jeg ser frem til et spændende år – Og netop nu sidder jeg og afventer de sidste 2 svar på Internships!

Skriv et svar