You are currently viewing Ta´dig sammen, MAND – Et hold for MÆND!

Siden jeg startede konceptet ”Ta´dig sammen, MAND” i 2012 har jeg drømt om dette. Et hold for rigtige mænd. Mænd der ønsker at træne hårdt, svede og give den max gas, i et fællesskab med andre ligesindede mænd.

Derfor lancerer jeg nu holdet ”Ta´dig sammen, MAND”. Træningen vil være bygget op omkring alle de principper som gennem 15 år har givet mig stor succes med fedttab hos mænd.

Du vil blive introduceret for tung styrketræning, interval træning, Modified Strongman træning, massevis af små konkurrencer, samt tilpasning af kost for netop dig. Kosten vil være for dig der elsker en stor rød bøf, et glas rødvin og ikke alle de forbandede grøntsager.

Der vil være ekstra fokus på ølvommen, rødvinspatterne, den ringe libido og den usunde livsstil du har opbygget i årevis. Vi skal have dig op af sofaen og ind i kampen!

Forløbet vil hver uge bestå af 1,5 times holdtræning, samt 1 times personlig træning. Forløbet varer i alt 18 uger med start 16/08/2017 kl. 19.30 til den første holdtræning med gruppen. Og pause i Uge 42, hvor der er efterårsferie.

Ved holdtræningen vil der være opvarmning, styrketræning og afslutning (Intervaller eller Modified Strongman). Du vil efter hver træning få de kosttilskud der er optimale for dig og dit mål. Ved holdtræningerne vil der være gang i den, tryk på, et stærkt sammenhold, høj rock-musik og masser af tung styrketræning. Du vil altså ikke opleve livet som pigespejder i skoven, hold-dans og motorisk træning til mindfullnessmusik.

Ved den personlige træning tilpasser vi din træning efter dig og dine erfaringer. Du kan have en historik med skader, som vi skal se på, eller et ønske om et markant fedttab. Derfor vil denne træning være meget specifik på netop dit mål. I tiden her har vi også mulighed for, at tilpasse din kost og kosttilskud, så du lettest muligt opnår dit mål.

Prisen for forløbet er 15.000 kr. Du kan vælge at betale hele beløbet på én gang, eller at dele det op i 1-8 rater. Ved 8 rater er prisen 1875 kr. pr. rate.

Opstart:
Uge 33 – d. 16/8 kl. 19.30-21.00 (Holdtræning)

Holdtræning:
Hver onsdag aften fra 19.30-21.00

Personlig træning:
Den personlige træning vil være med Jacob Strøm eller mig alt efter hvad der passer din, og vores tider. Vi finder den tid der passer dig allerbedst.

Adresse:
Performance Gym PT
Silkeborgvej 285 (I gården – Gratis parkering)
8230 Åbyhøj

Tilmelding:
Cj@performancegym.dk

Max 10 deltagere.

Dette indlæg har 4 kommentarer

 1. Tommy Nielsen

  Vil gerne meldes til.

  1. cj@performancegym.dk

   Hej Tommy,
   Jeg tror Pia har tilmeldt dig via min mail? Ellers send gerne en mail til Cj@performancegym.dk

 2. Hans

  Hej…kan en fyr på 62 år deltage.?? 198 cm, 118 kg, primært topmave, elendig grundform, svagt højre knæ, så ikke løbe langt…ellers ingen sygdomme..;)

  1. cj@performancegym.dk

   Hej Hans,
   Hvis du er en frisk 62 årig med gåpå mod så kan du bestemt deltage. Jeg sender dig en mail, og så kan vi tag en snak herom.

   /Casper

Skriv et svar