You are currently viewing Jeg taber mig, og….?

Kort før Påsken skrev jeg en blog om, at jeg ikke tabte mig – http://casperjespersen.dk/jeg-taber-mig-ikke/

Det yderst interessante er, at jeg intet har ændret, men at jeg nu taber mig – Jeg spiser præcis det samme antal kalorier, den samme makro-fordeling (Protein, kulhydrat, fedt), tager samme kosttilskud og laver den samme mængde træning + NEAT.

Men hvorfor taber jeg mig så pludselig uge for uge?

Der kan være flere grunde til, men den afgørende grund, for mit vedkommende, er uden tvivl stress. Når jeg holder ferie slapper jeg mere af, trods der altid vil være mails, og adminstration som selvstændig. Men jeg kan holde mere fri med min familie, stresse mindre over hverdagens gøremål og tilpasse dagene familien endnu mere. Alt dette hjælper enormt på mit vægttab – Trods de samme kalorier.

Så er en kalorie en kalorie?

Ja, det er den uden tvivl. Men kroppen kan reagere forskelligt i forskellige stadier i livet. Så husk altid at være realistisk under et fedttab.

Er du reelt i kalorieoverskud?

Træner du hårdt nok?

Er du aktiv nok udover din træning (NEAT)?

Drikker du vand nok?

Og sidst, men ikke mindst er du stresset?

Skriv et svar