You are currently viewing Ta´dig sammen, Mand – Hold 10 – Opstart 21/10 – Et hold for rigtige mænd!

Siden jeg startede konceptet ”Ta´dig sammen, MAND” i 2012 har jeg drømt om dette. Et hold for rigtige mænd. Mænd der ønsker at træne hårdt, svede og give den max gas, i et fællesskab med andre ligesindede mænd. De første 9 hold har kørt med enormt succes og det er nu tid til at starte tilmeldingen til det 10. hold med opstart Mandag d 21/10 kl. 18.00

Derfor lancerer jeg nu Hold 10 af ”Ta´dig sammen, MAND”. Træningen vil være bygget op omkring alle de principper som gennem 15 år har givet mig stor succes med fedttab hos mænd.

Du vil blive introduceret for tung styrketræning, interval træning, Modified Strongman træning, massevis af små konkurrencer, samt tilpasning af kost for netop dig. Kosten vil være for dig der elsker en stor rød bøf, et glas rødvin og ikke alle de forbandede grøntsager.

Der vil være ekstra fokus på ølvommen, rødvinspatterne, den ringe libido og den usunde livsstil du har opbygget i årevis. Vi skal have dig op af sofaen og ind i kampen!

Forløbet vil hver uge bestå af 1,5 times holdtræning, samt 1 times personlig træning. Forløbet varer i alt 10 uger med start Mandag d. 21 Oktober 2019 kl. 18.00 til den første holdtræning med gruppen. De individuelle timer vil også starte i denne uge og aftales nærmere ved booking af forløbet.

Ved holdtræningen vil der være opvarmning, styrketræning og afslutning (Intervaller eller Modified Strongman). Ved holdtræningerne vil der være gang i den, tryk på, et stærkt sammenhold, høj rock-musik og masser af tung styrketræning. Du vil altså ikke opleve livet som pigespejder i skoven, hold-dans og motorisk træning til mindfullnessmusik.

Ved den personlige træning tilpasser vi din træning efter dig og dine erfaringer. Du kan have en historik med skader, som vi skal se på, eller et ønske om et markant fedttab. Derfor vil denne træning være meget specifik på netop dit mål. I tiden her har vi også mulighed for, at tilpasse din kost og kosttilskud, så du lettest muligt opnår dit mål.

Prisen for forløbet er 8975 kr. Du kan vælge at betale hele beløbet på én gang, eller dele det op i rater (Eks. 4 rater af 2243 kr).

Opstart:
Uge 43 – d. 21 Oktober 2019 – kl. 18.00-19.30 (Holdtræning)

Holdtræning:
Hver Mandag aften fra 18.00-19.30

Personlig træning:
Den personlige træning vil være med Jannik Friis, Daniel Nyland Bach, Mads Melballe eller mig alt efter hvad der passer din, og vores tider. Vi finder den tid og træner der passer dig allerbedst.

Adresse:
Performance Gym PT
Silkeborgvej 285 (I gården – Gratis parkering)
8230 Åbyhøj

Tilmelding:
Cj@performancegym.dk

Max 10 deltagere.

Dette indlæg har 4 kommentarer

 1. Troels Højlund

  Hej Casper
  Overvejer at tilslutte mig dette hold men har et par spørgsmål
  Jeg skal under en knæoperation på et tidspunkt i efteråret eller først i 2020.
  Mit højre knæ er ikke stabilt, korsbånds skade ved fodbold.
  Er det muligt at deltage.
  Mit mål er ikke vildsomt
  Er 178 cm høj vejer 82 kg. Min normal lgt har meget kl fe ligget på 74-76 men er over de sidste pr taget til
  Jeg er selvstændig og arbejder for meget
  Spiser forkert.
  Vommen er taget til og jeg kan ikke ha det. ?
  Er det noget for mig ig hvad koster det

  1. cj@performancegym.dk

   Hej,

   Netop sendt dig mail

 2. Michael Henriksen

  Jeg vil gerne tilmelde mig ta dig sammen mand.

  1. cj@performancegym.dk

   Hej, Tak for din tilmelding – VI har klaret den over mail!

Skriv et svar