You are currently viewing Calories are king – En god uge….

Min uge har været god kost og trænings-mæssigt, ja vel sagtens også på alle andre områder. Men denne korte blog skal blot vise hvordan jeg opbygger min uge, så den passer min livsstil og mål bedst.

Jeg ynder at holde 6 ens dage kaloriemæssigt. For tiden får jeg derfor 1800 kalorier Søndag-Fredag, da jeg Lørdag gerne vil have plads til markant mere, så der får jeg 3400 kalorier. Dermed får jeg plads til alt hvad jeg ynder denne dag, og endda ekstra til (Jeg havde svært ved at opfylde målet igår).

I denne uge glippede indtastningen Tirsdag (D 22/8) men jeg fik hvad jeg skulle da jeg testede en anden app. Jeg rammer dermed et gennensnit på 2028 kalorier, hvilket sikrer mig et kalorie-underskud og at jeg kommer tættere på mit mål om en lavere fedt%. Dog er dette mål yderst tæt på at være opnået, så fra imorgen oppes mine kalorier til 1900 kalorier 6x ugen, og 3600 kalorier 1x ugen – Et gennemsnit vil altså være 2142 kalorier i kommende uge. Hvis min kropsvægt ikke stiger af dette, sættes yderlig 100 kalorier på dagligt ugen efter. Og sådan fortsættes til jeg begynder at tag muskelmasse på igen.

Calories is King!

Skriv et svar