You are currently viewing KIS

Keep it simple…

Når jeg arbejder med klienter er der en ting der er afgørende for succes – Nemlig at holde alt simpelt og let. Det handler ikke om, at lave det mest advanceret program, den mest advanceret kostplan eller give de mest advanceret farverige kosttilskud i voldsomme doser. Det er klassiske fejl mange personlige trænere gør, og det forvirer klienten mere end det gavner.  Jeg ser ofte dygtig teoretisk faglige trænere, som aldrig skaber resultater – Ofte bruges den høje faglige viden til at fremstå klog.

En utrolig vigtig del af mit arbejde med klienter og personlige trænere handler om at gøre kompliceret stof let forståeligt – Gøre det forståeligt på det niveua hvor personen befinder sig. Til dette bruger jeg ofte tegninger, eller forklaringer fra hverdagen.

Kost

Den bedste kostplan eller tilgang er den klienten kan følge. Det hjælper ikke at lave en kostplan med 8 måltider, hvis klienten kun spiser 3. Det hjælper heller ikke at gøre det kompliceret og carb-cycle hvis klienten ikke følger det.

Træning

Det bedste træningsprogram er det klienten kan følge. Det hjælper ikke, at programmere 5 træninger om ugen, hvis klienten kun kommer afsted 4 gange. Det hjælper heller ikke, at køre kompliceret øvelser med kæder, hvis klienten ikke er klar til det. Squat er en genial øvelse, hvis klienten er klar til det. En elendig og skadende øvelse, hvis klienten ikke er klar til det. Det handler ikke om “gode/dårlige” øvelser, men om klientens niveau. Alt skal tilpasses derefter.

Kosttilskud

Igennem årerne er jeg blevet skudt i skoene, at jeg bruger mange tilskud og overdosere. Troen kommer givetvis grundet jeg har taget mange uddannelser ved Charles Poliquin – Når jeg tager en uddannelse betyder det ikke at jeg følger den viden og tro 100%. Ofte bruger jeg 10-15% af det jeg hører og glemmer resten. Om noget er det forkert, at jeg bruger mange og store doser tilskud, og om noget er jeg modstander af disse mange tilskud, og voldsom høje doseringer. Jeg holder mig til http://www.examine.com anbefalinger og holder det utrolig simpelt.

krd-faq-2014-ny

Skriv et svar