You are currently viewing Maibrit Andersen – Online klient

Fortæl om dig selv – Hvorfor opsøgte du hjælp i Performance Gym PT og ved Casper Jespersen?
Jeg søgte hjælp hos Casper efter jeg i godt et års tid havde fulgt ham på instagram. Den måde han fremlægger evidens og viden på fangede mig og jeg følte, at her var en som ved hvad han taler om. Jeg har tidligere søgt hjælp ved en diætist med rigtig dårlig erfaring. Jeg følte mig på ingen måde hørt og var konstant sulten og træt. Da jeg søgte hjælp hos Casper var jeg allerede meget fysisk aktiv og har været det i nogle år, men følte ikke jeg havde energi nok til at udvikle mig eller kroppen afspejlede min livsstil. Jeg var tit træt og kroppen kunne ikke følge med til det jeg forlangte af den. Jeg ville gerne have hjælp til at tabe mig, men allermest at få energi til den livsstil jeg egentlig godt kunne tænke mig.

Hvordan har det været at ændre kost, træning og livsstil?
Det har været super hårdt. Kostplanen som jeg fik af Casper gav hurtig pote og cm raslede af. Jeg fik lige pludselig en krop der afspejlede det jeg ønskede. Hovedet kunne bare ikke følge med. Jeg levede utrolig restriktiv og det kostede på den sociale konto. Casper var hurtig med sparring og gode råd da frustrationen var størst og jeg måtte flere gange træde et skridt tilbage og få mindsettet med. Ligeså var det utroligt udfordrende at skulle spise de store mængder mad der var nødvendigt. Ikke mindst de store mængder vand. Det krævede i den grad tilvænning. Før var jeg ofte oppustet og utilpas i maven. Både før og efter måltider. Nu er jeg det kun hvis jeg ikke får den mængde mad jeg har vænnet mig til at spise. Der er virkelig kommet appetit på pigen og gejst i sindet.

 

Har du opnået de resultater du forventede?
Ja i den grad. Jeg ønskede hjælp til mere energi og gerne vægttab. Jeg har fået begge dele. I starten hvor kg raslede af, og kroppen forandrede sig rigtig meget, var det ligesom alt jeg tænkte på. Jeg fandt dog tilbage til det jeg drømte om. At kunne præstere mere og bedre i trailsporet og i cross-salen. Den rette ernæring har virkelig givet store forbedringer på begge fronter. Især mit løb er virkelig blevet godt.

Har du opnået andre resultater end de træningsrelaterede? (Energi, humør, selvtillid, bedre søvn)
Jeg er blevet langt mere afslappet og har fundet en indre balance. Der skulle tidligere ikke meget til at frustrere mig, gøre mig vred og irritabel. Fik jeg ikke mad inden for korte intervaller var jeg ulidelig at være sammen med. Nu skal der meget mere til. Jeg sover godt og tungt om natten. Søvn er blevet en prioritet, hvor jeg før lod mig nøjes med 5-6 timer, så skal der bare 8 timer til nu. Jeg har qua mit arbejde mange lange nattevagter, og jeg er blevet bevidst om hvad de gør ved min krop. Jeg har tidligere bare set dette som et vilkår i livet, men nu bliver de valgt med omhu. Så er jeg begyndt at gå i farverigt tøj i stedet for altid sort i sort blandet med lidt gråt. Det er virkelig skønt.

CJ: En samlede score fra 106 til 46 er yderst impoenrede og afgørende. Én ting er de fysiske og visuelle ændringer, en anden ting er at samtlige tests er forbedret. Her testes symptomer ifht. diverse fysiologiske områder i kroppen – Fra hormoner, mavesystem, neutrotransmittere og hvordan klienten har det i sociale sammenhænge – Alt samme afgørende for optimale resultater og almen sundhed.

Skriv et svar